Hadin gelin beraber saçmalayalım.


Bu blogda rahatlama seansları düzenlenmektedir Image Hosted by ImageShack.us
Saçma salak yorum yazmak serbesttir. En güzel saçmayalayana saçma sapan bir ödül verilir. Yapmanız gereken tek şey (dozajı kaçırmadan) saçmalamak...Image Hosted by ImageShack.us

Burası deşarj merkezi, fark burada:)


Not: Dozajı kaçıranlara gerekli cezai işlem uygulanır Image Hosted by ImageShack.us



28 Mayıs 2008 Çarşamba

monoton yaşam

Monotonluk hep sıkar bu insan denen yaratığı. Sürekli bir değişiklik yenilik isterler. halbuki hayvanlar sürekli aynı şeyleri yapar ama hiç bundan yakınmazlar. Özellikle de balıklara şaşarım. Küçücük akvaryumda dolanır durular da bi kerecik olsun isyana çıkarmazlar. Düşünsenize her birinin ağzında "özgürlük istiyozz, susma sustukça sıra sana gelceeekkk" şeklinde pankartları:) süper olurdu. Ne o öyle?habire ağızlarını bi açıp bi kapayıp sağa sola tur atıyolar. Onların da hakkı değil midir engin sularda özgürce yüzmek.
Kimi hayatına bir renk katmak için saç rengini değiştirir. Kimi de göz rengini:P Bu değişiklik yapma isteği genelde hanımlarda olmakla birlikte çoğunlukla ev hanımlarında görülüyor. Kadın milleti ya saçını kestirir ya perma yapar kaşını gözünü tavuk tüyü yolar gibi yoldurur. Sırf güzel ve de farklı olmak için. Bunu sadece ve sadece kendi için yapar. Kendini iyi hissetmek için.
Ben de sıkıldım bu tekdüze hayattan. Gideyim de ben de saçımı maviye boyatayım acayip renk katar hayatıma:p

3 yorum:

NeMo dedi ki...

Evet süpper olur kanka :D ben de şarkı söylerim 'mavi mavi masmavi' :D bu arada balık meselesi çok güzeldi :))) bu arada balıklar ilk akvaryuma konduklarında (açık denizden yakalanıp akvaryuma konulduğunda) önce akvaryumun kenarlarına çarparmış sonra sonra alışırmış ve bulundukları akvaryumdan daha büyük bir akvaryuma konulsada önce bi süre eski sınırları içinde dönüp dururmuş.

NeMo dedi ki...

süppper olur bee kanka maviş maviş bende şarkı söylerim 'mavi mavi masmavi' diye.
ehe ehe balıklarda acayip pankart taşır ama

AnoRmaL dedi ki...

Balıklarla pek bi haşir neşirsin maşallah:P

Buradan (ben çevrim içiyken)
benle direkt konuşabilirsiniz.
Ha kim anoRmal biriyle konuşmak ister o ayrı:p
Yazılarımın hepsi bana aittir.
Zaten yazıları-m- diye iyelik eki ekledim. dimi?
Yani bana ait dememe ne gerek vardı şimdi adı üstünde iyelik eki:)
Saksıyı çalıştıramayanlar için açıklama yapmak istedim:p Uzattım galiba:).
Bu arada
YazılarıMı çalmanız, sağda solda 'bunu ben yazdım' diye caka satmanız yasak değildir..(Bakırköy'e postalanırsanız sorumluluk kabul etmem ona göre:p)
Ama şiirlerimi çalmayın nalçaklar;
ben onları yazmak için ne kadar ilham bekledim, ilham beni terk etti, Ne yapıp edip gidip buldum, yalvardım yakardım da şu son zamanlarda geri geldi. Haberiniz var mı:P
Elinizi vicdanınıza koyun utanmaz, arlanmaz, pas tutmazlar siziii:p