Hadin gelin beraber saçmalayalım.


Bu blogda rahatlama seansları düzenlenmektedir Image Hosted by ImageShack.us
Saçma salak yorum yazmak serbesttir. En güzel saçmayalayana saçma sapan bir ödül verilir. Yapmanız gereken tek şey (dozajı kaçırmadan) saçmalamak...Image Hosted by ImageShack.us

Burası deşarj merkezi, fark burada:)


Not: Dozajı kaçıranlara gerekli cezai işlem uygulanır Image Hosted by ImageShack.us



2 Eylül 2008 Salı

toz değil ulen tuzzzzzzzzz


Dün sabah çok büyük bir sakarlık yaptım yok yok bu bir sakarlık değil salaklık:p Gün boyu bu salaklığımı nasıl düzeltirim diye düşündüm. de ki ne yaptın?
Ya dalgınlıkla bulaşık makinesinin tuz konulan bölmesine "tuz" yerine "toz deterjan" döktüm. İki kutu da bir birine çok benziyor ne bilim dikkat etmemişim işte. Bir kutu deterjanın hepsini döktükten sonra farkettim. toz değil tuz olacaktı eyvahhhhhhhhhh!!!!
O an başımdan kaynar sular döküldü tabi. Hayır o değil makinede de iki günün bulaşığı vardı >:(
Makinenin servisini aradım "90 ytl karşılığında
o tuz bölmesini değiştiririz" dediler. "yuuuuhhhhhh" dedim içimden. Eee napcaz şimdi? Çaresiz makinedeki bulaşıkları çıkarıp elimde yıkadım. Bir kutu deterjanın ziyan olmasına mı, salak konumuna düştüm ona mı, oca bulaşıkları ellerimde yıkadığıma mı, yoksa 90 ytl bayılmak zorunda olacağıma mı yanayım? diye düşünürek oturdum ağladım :p Sanki göz yaşlarım orayı temizleyecek mi bi de oturmuş bebe gibi ağlıyorum ya bi çare bulmalı diyerek kafa patlattım.
Sonra aklıma makinenin o bölmesindeki deterjanları halı yıkama makinesiyle çekmek geldi. Yahu suyla karışıp vıcık vıcık bir hal almıştı. Bende iyicene su doldurup çektim. bir saat ugraştım ama sonunda temizledim.
Hayatımın en berbat günlerinden biriydi. Neyse bir kutu deterjandan oldum ama 90 ytl bayılmaktan yırttım bunada şükür cana gelen mala gelsin:p (atalarım canım benim ne güzel teselli sözcükleriniz var sizin)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kankam önce şunu söyleyeyim çok güldüm buna hakkını helal et.
Çok geçmişler olsun. Umarım makineye bişicikler olmaz.

AnoRmaL dedi ki...

Gül gül boşver gülünecek bi durumz aten hihihi. valla ben de şimdi gülüyorum. Ama o zman çok sinirli ve de üzgündüm. Off off sakarlık başa bela :p

Adsız dedi ki...

yok yok sakarlık değil normal bir şey ama işte bak öyle zamnalarda sakin olup oturunca düşünüp çıkıyor bir sonuç, gözyaşı için de enerji sarf etmiyorsun işte :P

Buradan (ben çevrim içiyken)
benle direkt konuşabilirsiniz.
Ha kim anoRmal biriyle konuşmak ister o ayrı:p
Yazılarımın hepsi bana aittir.
Zaten yazıları-m- diye iyelik eki ekledim. dimi?
Yani bana ait dememe ne gerek vardı şimdi adı üstünde iyelik eki:)
Saksıyı çalıştıramayanlar için açıklama yapmak istedim:p Uzattım galiba:).
Bu arada
YazılarıMı çalmanız, sağda solda 'bunu ben yazdım' diye caka satmanız yasak değildir..(Bakırköy'e postalanırsanız sorumluluk kabul etmem ona göre:p)
Ama şiirlerimi çalmayın nalçaklar;
ben onları yazmak için ne kadar ilham bekledim, ilham beni terk etti, Ne yapıp edip gidip buldum, yalvardım yakardım da şu son zamanlarda geri geldi. Haberiniz var mı:P
Elinizi vicdanınıza koyun utanmaz, arlanmaz, pas tutmazlar siziii:p